Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2018 | 7250 vizualizari

 

Cand am facut reteta asta pentru colegii din birou, in 5 minute nu mai era nimic :)
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine, de preferabil taraneasca
  • 100 g de mozzarella gourmet
  • 100 g svaiter sau orice alta branza tare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 70 g de unt topit
  • 2 linguri de mix de seminte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor:

Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella. 

Intercalam apoi ambele tipuri de branza, or sa se topeasca si vor curge efectiv in paine... cam asta e scopul acestei retete. Tocam ceapa si o amestecam cu untul topit. Punem amestecul peste branza. Nu mai ramane decat sa invelim totul in folie de aluminiu si sa o bagam la cuptorul incins la 180 de grade C.

Sta acolo cca 15 minute. Deschideti cuptorul, desfaceti folia de aluminiu si mai lasati-o cca. 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 800 lei
2799.99 lei
1999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

Lau 1

13.01.2018, 10:48

oanapl 1

15.01.2018, 20:32

Ce apetisantă este!

Anett 1

10.02.2022, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panini Napoletani