Aperitiv rulada cu sunca si branza

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2017 | 22132 vizualizari

 

INGREDIENTE

      • Pentru blat
      • 4 oua
      • 80 g faina alba
      • 20 g amidon de porumb
      • patrunjel verde
      • 100 ml smantana
      • putina sare
      • o lingurita rasa praf copt
      • Pentru umplut
      • o cutie si jumatate branza Philadelphia – simpla sau cu verdeata
      • sunca de pui sau porc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu sunca si branza:

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Galbenusurile amesteca-le cu smantana si adauga-le peste albusuri. Pune si faina amestecata cu praful de copt si amidonul.

Omogenizeaza, amestecand de jos in sus, usor. Incorporeaza frunzulite de patrunjel verde.

Tapeteaza o tava de 28/32 cm cu hartie pentru copt, toarna amestecul si niveleaza usor.

Introdu tava in cuptorul preincalzit, la 175 grade C si lasa pana ce rulada incepe sa prinda culoare.

Scoate tava din cuptor si ruleaza foaia de rulada aperitiv cu tot cu hartia pentru copt. Lasa la racit.

Cand e complet rece, desfa rulada si, treptat, putin cate putin, desprinde hartia de copt in timp ce derulezi.

Intinde uniform un strat de crema de branza peste blatul de rulada (pe margini lasa stratul mai subtire, sa nu iasa branza cand rulezi) apoi pune deasupra felii subtiri de sunca cat sa cuprinda intreaga foaie. Preseaza usor cu mainile, apoi ruleaza.

Da rulada la rece pentru cateva ore, apoi o poti felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

UrsanMihaela 1

23.12.2017, 22:47

am ramas cu gandul la aceasta rulada

trifadalia 1

14.02.2018, 11:10

cred ca va fi micul dejun de week-end

Anett 1

27.12.2021, 21:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]