Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2020 | 3422 vizualizari

 

Un aperitiv, pe gustul tuturor! 😉

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 400 g,
  • Sos BBQ cca. 100 ml,
  • Cubulețe de șuncă cca. 200 g,
  • Cașcaval ras cca. 100 g,
  • Oregano uscat cca.1 lingură,
  • Pudră de usturoi cca. 1 lingură,
  • Ceapă chives cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Cașcaval ras cca. 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives:

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu sos BBQ, apoi se cubulețele de șuncă, se presară cașcavalul ras, oregano, pudra de usturoi și ceapa chives toccata mărunt.

Foaia umplută, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament.

Gălbenușul se amestecă energic, apoi se ung, rulorile, apaltizate ușor, se presară cașcaval ras și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.

Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase!

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei