Aperitiv saleuri cu branza de vaci

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2020 | 4767 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 100 g branza de vaci;
  • 1 ou;
  • 100 g cascaval afumat;
  • 80 g unt;
  • 1 lingurita sare;
  • 4 g drojdie uscata.
  • 1 galbenus+ 1 lingura de lapte - pentru uns.
  • Suplimentar: susan, mac.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu branza de vaci:

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin.

Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m.

Se intinde pe o planseta tapetata cu faina, se unge cu galbenus de ou, se presara susan/mac si se lasa la crescut putin, apoi se taie fasii.

Se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade C, 15-20 min sau pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte rasucite cu branza sarata