Aperitiv saleuri cu sunca si cascaval

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2017 | 4048 vizualizari

 

Atat de bune ca aperitiv sau ca gustarica, langa o bere rece, la un picnic cu prietenii!
Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 1 ou
  • felii de sunca de porc
  • felii de branza Kaisser de la Lidl
  • fulgi de chili
  • seminte de susan/mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu sunca si cascaval:

Aluatul dezghetat il asezam pe masa, il ungem cu ou, asezam feliile de sunca, apoi peste ele venim cu feliile de branza, iar deasupra cu cea de-a doua foaie de aluat. Taiem cu grija, fasii late de cca 1,5 cm-  ies cam 11-12 bucati.

Le asezam pe hartie de copt, ungem cu ou batut, presaram dupa preferinte seminte de mac, susan, verdeata uscata...eu am presarat susan si fulgi de chili.

Coacem pana se rumenesc frumos si servim.

Rontaiala placuta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]