Aperitiv surpriza

de ALIGIULIA in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 4171 vizualizari

 

asa mi-am dat eu gata oaspetii in seara de revelion ...dar voi le puteti face pt orice ocazie

 

INGREDIENTE

  • 8 grisine
  • 2 felii salam
  • 1 felie prosciutto sau sunca presata
  • 1trandafir de crenvusti facut din aluat frantuzesc
  • 3 bucatele de cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv surpriza:

Mai intai trebuie sa faceti trandafirii din aluat frantuzesc . eu l-am cumparat gata facut am taiat fasii inguste cat degetul si pe fiecare fasie am pus feliute de crenvustisi am rulat.

In acest mod aluatul se suprapune cu feliile de crenvusti si iese un trandafir ,le puneti in tava si la cuptor pt 30 minute, unse bineinteles cu ou batut ca sa aiba o culoare frumoasa

Si acum asamblam casuletul surpriza:

Mai intai asezati grisinele in forma unui patrat una peste alta ,in doua straturi,apoi in mijoc puneti un pic de salata taiata fasii , asa ca sa fie aspectuoasa, apoi asezati trandafirul din crenvusti,trandafirul din salam( pe care il faceti atunci pe loc,rasucind feliutele una pe langa alta si le infingeti cu o scobitoare ca salamul e mai dur si nu sta singur ca prosciutto si dandu-i forma unei flori),apoi trandafirul din pastrama sau prosciutto, ce va place, si apoi feliutele de cascaval taiate ascutit care tin loc de frunze.. si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]