Aperitive cu jambon

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2013 | 5022 vizualizari

 

O alta reteta super usoara si numai buna ptr petreceri gen bufet!

 

INGREDIENTE

  • 25 de chifle mici (mult mai mici decat niste chifle normale)
  • 10 felii de sunca presata
  • 200 gr branza gen de burduf (e indicata ptr ca e usor picantica)
  • cateva foi de salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu jambon:

Taiem pe orizontal chiflele dar nu de tot, cam 3 sferturi, taiem in 4 feliile de sunca presata (asta in cazul in care sunca e sub forma patrata), incercam sa taiem si foile de salata cam la marimea chiflelor apoi incepem sa umplem chiflele,incepand cu branza de burduf, apoi salata (ptr a se putea "lipi de branza, ptr ca altfel, va aluneca din chifla) si apoi o feliuta de sunca. Decorati cu diferite stegulete si gata de servit!

TIPS-URI

1

Daca felia de sunca e prea subtire,puteti pune 2 feliute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu crema de branza si somon