Aperitive friganele la cuptor cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2012 | 86908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine
  • 4 oua
  • sare
  • 2-3 linguri de lapte
  • cas proaspat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive friganele la cuptor cu branza:

Painea se taie patratele.

Ouale se bat cu sarea si laptele.

Se unge o tava cu unt, se dau bucatile de paine prin ou si se pun in tava, iar restul de ou (daca va mai ramane) se toarna in tava peste paine.

Se presara deasupra casul ras (sau cascaval, telemea) si se da la cuptor pentru 15-20 min la foc mic pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive friganele la cuptor cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschette cu ardei copti