Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 27827 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: apertiv ciuperci umplute, ciuperci champignion, cascaval, ceapa, usturoi, retete Aperitive / Garnituri
Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei.
Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.
de vasimur 4
de Bucataras 8
de marcela1979 1
de Diana_Maria 1
Michelle 1
elena1988 1
nicu063 1
Cu rosia ce facem?
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 21:36
ieri la 16:29
ieri la 11:26
pe 23.10 la 10:34
pe 22.10 la 11:19
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
ark123aa
Rocsi
vasimur
MotanLaOale 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crezygeo 1
Rocsi 9
1219 puncte
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!