Ardei copti la borcan

de lira in Conserve, 20 Sep 2010 | 51017 vizualizari

 

Ingrediente pentru 5 borcane de 720 ml

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei capia
  • 1/2 l ulei pt prajit
  • 2 cani otet
  • 2 cani zahar
  • 3-4 linguri sare
  • salicil / conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti la borcan:

Ardeii se prajesc in ulei mult( ca si cartofii pai), dupa care se decojesc. Prajiti in acest fel, toata povestea se desfasoara mult mai repde decat daca ar fi prajiti pe plita.

Ardeii se curata, eu le-am indepartat si cotorul, dupa care se sareaza si se lasa la scurs. Intr-o oala pregatim otetul cu sarea si zaharul si le punem pe foc. In fiecare borcan se pune un varf de cutit de salicil, dupa care turnam zeama peste si inchidem borcanele. Borcanele se pun la foc intr-o oala pentru 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca in oala, dupa care se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu ciuperci dietetica