Ardei iuti in otet

de Rocsi in Conserve, 9 Sep 2010 | 7799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castron plin cu ardei iuti rosii si verzi
  • 4 foi de dafin
  • 7-8 boabe de piper
  • 4 linguri de ulei
  • apa
  • otet
  • o lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

ardeii iuti se spala bine si se aseaza ori intr-un borcan ori intr-o sticla mai larga la gura(sticla nu de plastic ci din sticla)

intr-o tigaita se pun frunzele de dafin rupte,sarea,boabele de piper,uleiul, apa si otet si se pun pe foc la fiert.

lasam sa dea cateva clocote.

apoi aceasta zeama fierbinte o turnam peste ardei.

acoperim sticla la gura cu un ciolofan sau cu capac ,daca are, si ii lasam in bucatarie pana a 2a zi cand ii transferam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.09.2010, 10:50

multumesc fetelor..ela pai pune mana si fa tu pentru al tau sot...nadina iti trimit si tie...asa e julie cu ciorbe si sarmalute sunt foarte buni ,mai ales cu o ciorba e fasole...mersi corina..va pup

Bucataras Medi 1

10.09.2010, 13:15

la mine a pus George...............hahaha............

Rocsi 1

10.09.2010, 20:59

ce norocoasa esti medi...as vrea si eu,dac o sa am sot in viata asta,sa ma ajute nu sa faca el tot,ci s afacem impreuna...ce imi plac lucrurile facute in 2...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline