Ardei iuti in otet

de lira in Conserve, 20 Sep 2010 | 9938 vizualizari

 

Ardei iuti ii pun in varianta asta de ani de zile. Este o reteta foarte simpla, care o poate pune pana si un copil de 5 ani, atata doar ca risca sa isi dea cu mana pe la ochi. :P

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • sare
  • zahar
  • otet de 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Coditele la ardei se taie, dupa care acestia se pun in borcane spalate. Este de preferabil sa indesati cat mai multi ardei ca sa nu puneti foarte mult otet.

In fiecare borcan se pune o lingurita de sare si una de zahar, dupa care se adauga otet pana acoperim ardeii.

Otetul nu trebuie diluat cu apa!!

Borcanele se infileteaza si se pun la pastrat.

Conservati in acest fel, ardeii tin si 2-3 ani.

In poza de mai jos sunt ardei din "promotia" de anul trecut.

Ca si recomandare, ar fi bine sa alegeti ardei verzi, nu rosii pentru ca cei rosii de cele mai multe ori, dupa ce se mureaza ramane doar pielita de ei. Ardeii mei au fost primiti de la tara si cum calul de dar nu se cauta la dinti .....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lira 1

20.09.2010, 15:28

Lia gospodina harnicuta s-a lasat pe tanjeala si nu am mai avut timp sa postez, asa ca acum iau tot din urma

Corinuta 1

20.09.2010, 17:38

Excelent arata!

Laly 1

21.09.2010, 18:13

Ce buni trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti in otet