Ardei iuti la borcan

de -Licurici- in Conserve, 7 Noi 2016 | 7618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti;
  • 1100ml otet (3 borcane de 370);
  • o lingurita sare;
  • 3 linguri zahar;
  • condimente pentru muraturi (boabe de piper, boabe de mustar, seminte de marar, coriandru, boabe de ienupar, cuisoare, foi de dafin, chilli, boabe ienibahar).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la borcan:

  • Otetul se pune la fiert cu sarea, zaharul si condimentele.
  • Se lasa putin la racit.
  • Ardeii se spala si se pun in borcane.
  • Otetul cald se toarna peste ardei, apoi se pun capacele la borcane si se strang bine.
  • Se lasa in camara, la loc racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai pentru congelator