Ardei si dovlecei umpluti

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2010 | 5834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne porc,
  • 500gr piept de pasare dezosat,
  • 500gr kaizer afumat,
  • 150gr orez ,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri bulion ,
  • 100ml ulei,
  • sare si piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si dovlecei umpluti:

Se dau prin masina de tocat, carnea,pieptul si kaizerul ,se rastoarna intr-un lighenas ,apoi ceapa tocata marunt se caleste  impreuna cu uleiul. Cand este calita adaugam bulionul  si o  rasturnam peste carne. Punem orezul ,sarea, piperul si amestecam bine. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si dovleceii care au fost curatati si spalati.

TIPS-URI

1

eu aceasta compozitie o folosesc si la sarmale imi ies delicioase.In loc de piept puteti folosi carnea de vita dar mie nu-mi place

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu struguri