Ardei umplut

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2015 | 3638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 12 ardei
  • o ceapa mare
  • o ceasca de orez
  • cimbru, sare, piper
  • sos: 2 linguri bulion + 2 linguri faina + o lingura rasa zahar
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Am spalat ardeiul, l-am curatat de cotor si seminte si l-am umplut cu amestecul de carne tocata, cimbru, sare, piper, orez si ceapa tocata. I-am pus int-o cratita si am umplut cu apa sa treaca de ei. I-am lasat sa fiarba 45 min.

Am amestecat faina, bulionul, zaharul si un polonic de apa de la ardei, apoi am pus sosul peste ardei si am amestecat incet pe langa ei, sa se lege sosul.

La sfarsit, se adauga patrunjel tocat. 

TIPS-URI

1

Orezul l-am lasat in apa la inmuiat o jumatate de ora.

2

Ardeii se pot scoate cand se adauga sosul si se pun apoi in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si cartofi cu cascaval