Ardei umpluti

de claudiaO in Porc, 19 Noi 2019 | 3117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 500 g carne tocata de porc
  • 70 g orez
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru 1 lingurita
  • sare, piper, 1 lingurita Maggi Secretul gustului
  • 2 cutii rosii cuburi in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Mai intai curatam si tocam ceapa maruntel. Punem la prajit ceapa cu cele 2 linguri de ulei. Orezul il spalam in 5-6 ape, apoi, dupa ce s-a inmuiat ceapa, il punem si pe al si adaugam 100 ml apa /supa. Lasam sa infloreasca un pic. Adaugam sare, piper, cimbru si Maggi  si mai lasam putin sa se raceasca. Punem peste amestecul de oerz si ceapa, carena tocata si amestecam bine. Mai adaugam 1 lingura pasta tomate si omogenizam - sare si piper daca mai e nevoie. Umplec ardeii cu compozitia rezultata, ii asezam frumos in cratita. Mi-a ramas cam 2 linguri de umplutura, peste care am adaugat rosiile cuburi, putina sare si cimbru si dam la cuptor pana se patrunde orezul, ardeii si carnita. Cand e gatam presaram patrunjel verde deasupa.

Servim simpli sau cu putina smantana.

pofta buna! 

TIPS-URI

1

daca renuntam la carne, obtinem niste minunati ardei umpluti de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti