Ardei umpluti

de ana in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2010 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (vita+porc)
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de orez
  • 14 ardei potriviti
  • cimbru,piper
  • pasta de ardei iute
  • sare
  • 2 oua
  • 300 ml bors
  • 1 kg rosii
  • 3 linguri cu ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii ii spalam bine si le scoatem cotorul curand bine interiorul de seminte.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiata cubulete mici,cele 2 oua,sarea ,piperul ,cimbrul si orezul spalat bine.

Cu aceasta compozitie umplem ardeii (nu ii umplem detot ,trebuie sa lasam putin spatiu pentru ca orezul isi mareste volumul)

Ardeii umpluti ii capacim cu felii de rosii.Ii asezam  in "picioare" intr-o oala cu pereti inalti ,turnam borsul apoi turnam apa ca sa acoperim ardeii.Le punem capac si ii fierbem la foc mic .Rosiile ramase le taiem cubulete si le calim in ulei .Pasta obtinuta o turnam peste ardei spre final.

Ii servim calzi alaturi de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (7)

nadina73 1

29.07.2010, 11:45

eu tot asetpt ardei de la tavipana ce imi trimite tavi iau de la tinedecis is aici tot 5 f

Julie 1

29.07.2010, 22:00

Imi plac mult!

ana 1

30.07.2010, 09:47

Nadina Tavi a cam dat bir cu fugitii @Julie si noua ne plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]