Gatesc cu noile condimente 100% naturale de la Delikat
Spalam ardeii si le indepartam cu grija cotorul cu un cutitas ascutit.
Carnea tocata se pune intr-un castronel, adaugam orezul clatit in apa rece, oul, condimentul pentru preparate de porc, ceapa tocata foarte fin, boabele de mustar si 1 lingurita rasa de cimbrisor.
Omogenizam compozitia si umplem ardeii cu ea.
Asezam ardeii intr-o cratita larga, punem apa cat sa ii acopere, adaugam foaia de dafin si cateva boabe de piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mediu 30 minute.
Lasam ardeii acoperiti in apa in care i-am fiert pana preparam sosul de rosii.
Intr-o alta cratita punem rosiile pasate, adaugam 1 lingurita de zahar, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana obtinem consistenta dorita pentru sos.
Scoatem ardeii cu o spumiera din apa in care au fiert si ii asezam cu grija in sosul de rosii.
La servire presaram dupa gust amestec de ierburi italiene.
Pofta buna!