Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc

de Bya Ralu in Porc, 17 Aug 2017 | 5072 vizualizari

 

m-am inspirat de la Andra
https://www.bucataras.ro/retete/ardei-umpluti-cu-carne-de-porc-in-sos-de-rosii-79426.html
am inteles ca au fost foarte buni,eu asa ceva nu pap :))

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ardei grasi
  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa alba de apa
  • frunze de busioc
  • 2--3 linguri orez
  • 1 oua
  • vegeta/piper

Pentru sos:

  • passata di pomodoro
  • 1 lingura faina
  • frunze de busuioc
  • piper/vegeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc:

Ardeii se curata si se spala bine (puteti pastra capacelele de la ardei).

Intr-un castron, punem carnea tocata, ceapa tocata marunt, oul, condimentele, frunzele de busuioc taiate marunt si orezul clatit sub jet de apa.

Se amesteca toata compozitia bine si se umplu ardeii, deasupra punem capacelele spalate si curatate bine.

Se asaza intr-o cratita, se pune apa pana pe la jumatatea lor, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba.

Daca apa scade prea mult, se mai pune putina apa.

Cand sunt aproape gata, se pune sosul de rosii si faina subtiata cu apa, se amesteca usor, se pun frunzele de busuioc tocate, condimentele si se lasa putin sa fiarba sosul.

Se servesc cu smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura Stefania cu orez