Ardei umputi

de Laly in Mancaruri cu carne, 18 Iul 2010 | 5387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 cescuta orez
  • 2 cepe
  • 500 gr rosii
  • sare,piper
  • pasta de tomate
  • ardei gras
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umputi:

Se spala ardeiul se curata de cotoare si se lasa la scurs.Rosiile se spala.Se opresc 2-3 rosii iar restul ,se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza pana devin o pasta.Orezul se spala si se lasa la scurs.

Se taie ceapa marunt si se caleste.Se adauga orezul.Intr-un castron se pune carnea tocata.Se adauga ceapa calita,patrunjelul,sare,piper si se mesteca pana se omogenizeaza.

Se umplu ardeii cu acest amestec.Se taie feliute rosiile ramase care se pun deasupra ardeilor.Se asaza intr-o cratita.Se toarna sucul de rosii amestecat cu pasta de tomate.Se completeaza cu apa si se baga la cuptor pana se fierbe carnea si orezul.

Se pot servi cu smantana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umputi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]