Aripioare crocante

de Steffy in Pui, 19 Mai 2014 | 10826 vizualizari

 

Sunt delicioase si merg foarte bine cu bere. Sotul meu a fost incantat de aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare
  • 400 g iaurt 3,5% grasime
  • faina aproximativ 250 g
  • sare, piper, boia dulce
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Se taie aripioarele si se spala bine. Se ia fiecare in parte si se da cu sare, piper, boia dulce si se pun toate intr-un vas. Se adauga iaurtul si se amesteca bine pentru a fi toate aripioarele acoperite. Se lasa la frigider 5-6 ore.

Dupa ce a trecut timpul, se ia fiecare aripioara si se tavaleste prin faina. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine.

Se servesc cu ketchup dulce sau picant, dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită