Aripioare crocante

de katty in Pui, 31 Mar 2018 | 5935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri ulei
  • salvie uscata
  • usturoi pudra
  • 1-2 linguri iaurt
  • fulgi de porumb
  • chilli
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Curatam aripile de eventualele resturi, taiem vafurile, le taiem in jumatate, le spalam bine si le scurgem. Le asezam intr-un castron. Punem peste ele sare, piper, salvia, usturoiul, chili, iaurtul si le amestecam bine. Acoperim vasul si il dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Pregatim 3 castroane. In unul batem ouale cu sare si piper, in unul punem faina, iar in ultimul fulgii de porumb sfaramati amestecati cu chilli. Dam aripile prin faina, prin ou, apoi prin fulgii de porumb. Asezam aripile intr-o tava pe hartie de copt. Stropim aripioarele cu ulei si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumemesc frumos.

Servim aripioarele cu sos de usturoi,sos de rosii sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante, in crusta de fulgi de porumb