Aripioare crocante, marinate

de gaby_duceag in Pui, 18 Aug 2010 | 9175 vizualizari

 

Astazi a postat Anisoara reteta ei de aripioare si cum nu aveam idee ce sa gatesc, am executat-o. Multumesc mult Anisoara

 

INGREDIENTE

  • o caserola aripioare pui
  • piper boabe
  • o caciulie de usturoi
  • foi de dafin
  • 3-4 linguri miere
  • sare
  • ulei
  • tarhon
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante, marinate:

Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici.

Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam usturoiul presat.

Marinata o tunam peste aripioare si lasam pentru 4 ore la rece. (eu am lasat doar doua, ca n-am avut timp:))) )

Uleiul il incingem bine, bine intr-un ceaun si punem pe rand aripioarele. Le rumenim frumos pe toate partile. Se fac foarte repede.

Noi am papat cu cartofi prajiti si sos de usturoi cu smantana.

 

Sursa

 

TIPS-URI

1

Anisoara, astept reteta sosului. pup mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante, marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Miha 1

28.08.2010, 17:55

Buey...da' harnicuta ai mai fost!

elena1988 1

22.03.2011, 18:36

gaby_duceag 1

22.03.2011, 21:32

Elena, si eu as manca)))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită