Aripioare cu ciuperci in lapte, la cuptor

de Valclaudia in Pui, 1 Mai 2017 | 3217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 10 ciuperci champinion
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper macinat
  • turmeric
  • boia dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu ciuperci in lapte, la cuptor:

Aripioarele se spala bine, indepartam partea cea mai subtire si punem aripioarele intr-un vas incapator.

Ciupercile le spalam si le impartim in sferturi. Le adaugam peste aripioare in vas.

Presaram sare, piper macinat si turmeric dupa gust.

Ungem cu condimente, aripioarele, pe toata suprafata, apoi turnam laptele.

Acoperim vasul si il dam la rece, peste noapte.

A doua zi, transferam aripioarele si ciupercile in tava in care le vom prepara la cuptor.

La laptele in care au stat la marinat, renuntam.

Dam tava neacoperita in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 minute.

Dupa acest timp, intoarcem aripioarele, presaram boia dulce si dam din nou la cuptor, pana se rumenesc pe o parte.

Presaram boia si pe cealalta parte, apoi lasam la rumenit, alte 10 minute.

Noi le-am servit cu piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu ciuperci in lapte, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana