Aripioare cu garnitura de orez si ciuperci

de fluturas in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2009 | 8643 vizualizari

 

un preparat gustos si foarte rapid

 

INGREDIENTE

  • o casoleta de aripioare
  • o cana de orez
  • o bucata de praz
  • 400g ciuperci
  • ulei
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu garnitura de orez si ciuperci:

Aripioarele le-am taiat jumatati (ca sa se prajeasca uniform),le-am presarat cu piper,chilli,boia dulce,oregano,cimbru,sare si le-am prajit in ulei incins.

Pentru garnitura:am calit prazul tocat marunt apoi am adaugat ciupercile felii pana s-au rumenit putin apoi am pus orezul..(eu folosesc din cel cu bobul lung si prefiert) si l-am lasat putin amestecand tot timpul sa nu se lipeasca.Peste toate am  pus apa,sare,piper si le-am lasat la fiert pana ce orezul a fost gata.Am servit totul cu muraturi asortate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu garnitura de orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

rivka 1

19.11.2009, 21:09

eu sincer asa ceva nu am mancat niciodata cu muraturi(doar pilaf de orez cu pui cu muraturi) dar eu asa ceva servesc cu sos de chilli dulce si cu sos de arhide...o sa pun si eu o reteta intr-o zi de sos de arahide ...cand fac.

Zambareata 1

13.02.2012, 17:46

ador conopida murata,dar sa o mananc gatita altfel nu imi place....buna mancarica ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara