Aripioare de pui in sos

de Adele in Pui, 31 Aug 2014 | 3448 vizualizari

 

Un pranz/cina delicioas/a alaturi de o bucata de paine ... si un pahar de bere :)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr- 1 kg aripioare.
  • 1 ceapa potrivita.
  • 1 ardel rosu.
  • 400 gr suc de rosii.
  • 50 ml vin alb.
  • sare.
  • piper.
  • 50 gr masline negre.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos:

Curatam si tocam ceapa ,o punem intr-o tigaie si cu un pic de ulei o calim,adaugam aripile de pui,le coacem pe ambele parti pentru 2 minute, dupa care punem vinul si asteptam sa se evapore.Adaugam ardeiul taiat fasii ,maslinele si sucul,acoperim cu capac si lasam la foc potrivit.Dupa 10 minute potrivim de sare si piper ,amestecam si acoperim din nou.Se lasa la foc inca 15 minute.

Se poate servi alaturi de orez,pireu,cartofi natur etc.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui in sos rosu cu garnitura de orez