Aripioare de pui la cuptor

de Gherca Daniela in Pui, 24 Noi 2014 | 10317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g de aripioare de pui
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • curry
  • praf de usturoi
  • boia dulce/picanta
  • 1 cescuta de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor:

Spalam bine aripioarele, le ungem putin cu ulei de masline si le condimentam pe ambele parti (dupa gust) cu sare, piper, boia picanta, curry si praful de usturoi si le dam la rece pentru cateva ore. Le asezam intr-o tava unsa cu ulei de masline, peste punem cescuta de apa si acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor.

Dupa 20 min scoatem folia de aluminiu dam din nou la cuptor, sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Se servesc alaturi de garnitura preferata! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui la cuptor în vasul roman