Aripioare de pui la gratar

de Lau in Pui, 8 Iun 2017 | 9886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 lingurita ghimbir pudra
  • 100 ml sos soia
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 4 catei usturoi
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 100 ml vin alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la gratar:

Intr-un bol, adaugam sosul de soia, uleiul de masline, ghimbirul, usturoiul trecut prin presa, zaharul,piperul, boia de ardei dupa gust, busuiocul, vinul si amestecam bine.

Trecem fiecare aripioara prin marinada si asezam intr-un bol, turnam marinada ramasa peste ele, acoperim cu folie alimentaara si dam la rece 1 ora.(eu am lasat peste noapte)

Scoatem carnea din marinada si asezam aripioarele pe gratarul incins bine, lasam sa se rumeneasca, pe ambele parti, avem grija sa nu le ardem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos curry