Aripioare de pui picante - Buffalo hot wings

de Corinuta in Pui, 1 Aug 2011 | 8165 vizualizari

 

Foarte bune, daca va place mancarea picanta va recomand sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripi de pui
  • 3 linguri ulei sau unt topit
  • 4 linguri sos de ardei iute - paprika
  • 1 lingura boia iute
  • 1/2 ligurita sare
  • 1/2 lingurita piper cayenne
  • 1/4 lingurita piper negru

Ptr sos:

  • 1 iaurt mic -125 g 
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita ulei
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui picante - Buffalo hot wings:

Se taie varful aripilor si se arunca. Cealalta parte se taie din nou in doua pe la articulatie. Se curata, se parlesc la flacara aragazului sau cum prefera fiecare.

Se face un sos din ulei amestecat cu pasta de ardei iute si condimentele, se poate pune intr-o punga impreuna cu aripile, sau intr-o tava si se lasa la marinat jumatate de ora.

Se pot praji aripile pe gratar, in tigaie sau in cuptor, cum prefera fiecare. Eu le-am dat la cuptor intr-o tava termorezistenta ptr jumatate de ora la foc potrivit.

Se curata usturoiul si se piseaza, se amesteca cu sarea si uleiul pana devine o pasta albicioasa, apoi se adauga iaurtul se se serveste langa aripioare.

Pofta mare!

Inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui picante - Buffalo hot wings" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede, la punga