Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor

de aziz in Pui, 21 Feb 2011 | 6826 vizualizari

 

suna pretentios? mmm dar e asa de simplu si buuuun....

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui (cite doriti)
  • brocolli
  • morcov 2 am pus eu
  • usturoi
  • pesmet
  • o lingura unt
  • sare piper
  • supa instant
  • o jum de ceapa
  • cascaval ras cit mai marunt sau parmezan cam 150 gr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor:

aripioarele se condimenteaza dupa gust si se pun in punga impreuna cu ceapa si usturoiul ,dupa care dam la cuptor cit sa  fiarba.brocolli si morcovul se fierb la baie de aburi apoi se sareaza .eu nu am avut pesmet asa ca l-am facut singura din piine neagra pe care am am rumenit-o la cuptor ,apoi am dat-o pe razatoare am amestecat cu un cub de unt si 2 catei de usturoi pisati si am mai dat la cuptor pt 2-3 minute.scoatem pesmetul de la cuptor si-l lasam sa se raceasca apoi amestecam cu brinza si imbracam buchetelele de brocolli , morcovul  si dam la cuptor inca 10 minute cit sa se rumeneasca si asta depinde de fiecare cit de crontz doreste.la fel procedam si cu aripioarele imbracam cu pesmet si dam la cuptor sa se rumeneasca.se serveste cu salata de rosii chery amestecate cu ulei de masline ,lamaie ,patrunjel si putin usturoi.iar ca garnitura poate fi piure sau orez alb.pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]