Aripioare dulci-picante cu garnitura de orez

de AdriiAdi in Pui, 5 Mar 2013 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 300 gr orez
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1 lingurita sare
  • 1 ceapa
  • delikat legume
  • 700 ml zeama de pui (fiertura de bucati de pasare.pui)
  • 150 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare dulci-picante cu garnitura de orez:

initial am descongelat aripioarele, le-am curatat si le-am 'marinat' putin in ulei, sare, piper, boia. Apoi le-am pus in tava la cuptor cam 25-30 de minute la 250 grade C. Am curatat si tocat fin ceapa, am calit-o in putin ulei, apoi am adaugat orezul (care a fost spalat de 3 ori ) si am mai calit putin, apoi am adaugat zeama de la pui fiarta (incalzita) si dupa ce a mai dat doua clocote am pus orezul la cuptor pana s-a umflat si s-a absorbit toata zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare dulci-picante cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare marinate in stil thailandez cu garnituri