Aripioare in bere cu sos de ceapa

de vickyduta in Pui, 11 Dec 2010 | 7830 vizualizari

 

Aromate si fragede sau crocante, depinde de cum va doriti, berea are rolul de a fragezi carnea si ii da o savoare minunata, pana nu incercati nu aveti cum sa aflati.

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui
  • 1 sticla bere (cutie)
  • boia, chili, rozmarin, cimbru, marghiran, sare, piper
  • patrunjel uscat (sau proaspat)
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ulei

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in bere cu sos de ceapa:

    Aripioarele se spala bine, se curata de eventuale pene parlindu-se, se sterg cu un prosop si se calesc putin in 2-3 linguri de ulei, apoi se pun intr-o tava. In uleiul ramas se pune ceapa tocata marunt si se adauga putina bere, cand ceapa sa inmuiat se pune peste aripioarele din tava care au fost condimentate din plin (acum depinde de gustul fiecaruia), se pune patrunjel si se adauga berea apoi se da la cuptorul preincalzit pentru 25 min. Se servesc calde alaturi de cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in bere cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Kievskaia