Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere

de vickyduta in Pui, 31 Ian 2012 | 6169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola aripioare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 cutie bere
  • chili, sare, piper,
  • patrunjel
  • usturoi praf
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere:

In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie. Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana. Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii. Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez, etc.

Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante