Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere

de vickyduta in Pui, 31 Ian 2012 | 6130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola aripioare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 cutie bere
  • chili, sare, piper,
  • patrunjel
  • usturoi praf
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere:

In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie. Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana. Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii. Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez, etc.

Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

simo_brkic 1

05.02.2012, 22:23

mmmmmmmm si eu vreauu

vickyduta 1

10.02.2012, 14:19

Iti trimit acum o portie dubla, multumesc.

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:25

yamii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante cu garnitura de orez