Aripioare picante si crocante

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2010 | 7887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 aripioare de pui
  •  2 linguri de sos de rosii
  •  condimente: CHILLI
  • 2 oua
  • 1 ceasca de faina alba
  • 1 ceasca de malai
  • 1 ceasca de pesmet
  • 1 lingurita de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante si crocante:

Se pun aripioarele intr-un bol, impreuna cu sosul de rosii, se condimenteaza si se lasa cateva ore la frigider.

Dupa ce le scoatem le dam prin oul batut, apoi prin amestecul de faina, malai, pesmet si sare.


Se pun la prajit la foc mediu, de preferat in tigaie de teflon.

Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se scot pe o farfurie pe care s-a pus un servetel de hartie, pt a absoarbe surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante si crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]