Aripioare "varatice"

de vero_closca in Pui, 29 Mai 2011 | 5404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 500g cartofi noi
  • 2-3 morcovi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • 2 fire cimbru verde
  • 3 rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare "varatice":

Se spala si se usuca cu un servet curat aripioarele,legumele si verdeturile.

O tava termorezistenta se unge cu ulei si se aseaza in ea cartofii taiati cuburi,morcovii taiati rondele si ceapa si usturoiul taiate in segmente.

Deasupra se aseaza aripioarele condimentate cu sare,piper si boia,se acopera cu rondele de rosii.

Se stropesc cu putin ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se introduc in cuptorul incalzit inainte.

Dupa 30 minute se indeparteaza folia si se mai lasa pana capata o culoare rumena.

Se servesc calde ,presarate cu cimbru si marar proaspat tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare "varatice"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]