Arrosto cu fistic

de ianculubita in Vita, 10 Mar 2013 | 3955 vizualizari

 

Reteta o am din Italia si arrosto inseamna prajit,fript;
In Italia cand auzi de arrosto,nu inseamna nimic alta ceva decat paine prajita sau carne fripta sau prajita;va recomand reteta,este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vitel
  • 150 g fistic
  • 3 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arrosto cu fistic:

Prajim muschiul in ulei pe toate partie, adaugam in vas sare, piper, usturoiul intreg, apa cat sa-l cuprinda si lasam la foc mic acoperit 1-2 ore. Dupa ce carnea este fiarta, o scoatem pe o farfurie, o acoperim si o lasam la cald.

In alta tigaie topim untul, adaugam faina, dupa ce s-a strans, o desfacem cu laptele de cocos, adaugam fisticul, dupa cateva minute oprim focul, dam totul la blender, adaugam cimbru, potrivim de gust, apoi servim pe farfurie carnea feliata, cu sos deasupra.

TIPS-URI

1

sosul daca este prea gros il mai subtiem cu zeama de la carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Arrosto cu fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

10.03.2013, 12:17

Ce combinatie!

mamaieelena 1

10.03.2013, 13:34

cred ca e gustos

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:41

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu carne de vitel