Baccala in sos de rosii

de Bya Ralu in Peste, 14 Iul 2018 | 2904 vizualizari

 

o reteta super super delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 7-8 bucati mici de peste baccala
  • 2 catei de usturoi
  • 2 chilli uscati
  • 1-2 cutie de rosii pasate in cutie
  • 1-2 frunze de salvie
  • ulei de masline
  • faina
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baccala in sos de rosii:

Bucatile de peste se pun pe servet de hartie.

Intr-o farfurie adanca punem faina, trecem bucatiile de peste, pe ambele parti si le punem la prajit in ulei de masline, se lasa cateva minute pe fiecare parte, se intorc cu grija ca se rup.

Se pun rosiile pasate cu putina apa si se adauga usturoiul, chilli si salvia toacate marunt.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba bine.

Circa 15 minute.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baccala in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sardine la cuptor