Baclava

de ANCA in Prajituri, 23 Feb 2013 | 7443 vizualizari

COMENTARII (12)

Ina 1

23.02.2013, 23:18

nici eu nu m-as opri

Bunica 1

23.02.2013, 23:36

Bunatate de bunatate!

Bya Ralu 1

24.02.2013, 07:02

ce bun

Sidy 1

24.02.2013, 08:16

Chiar ca e foarte simplu de facut Dar e tare, tare bun ! Cat lasi la cuptor ? Uita-te la ce timp de preparare ai scris

Valclaudia 1

24.02.2013, 08:45

ANCA 1

24.02.2013, 10:23

Sidy, a luat automat timpul
la cuptor sta pana se rumeneste aluatul, depinde de cuptor.. vreo 20 min-30 min..

Rocsi 1

24.02.2013, 12:19

MotanLaOale 1

24.02.2013, 13:07

Lau 1

24.02.2013, 13:54

ce bine arata

laura_n 1

24.02.2013, 14:04

imi place la nebunie baclavaua

Merisor 1

25.02.2013, 06:01

danakarin 1

25.02.2013, 09:08

Imi place foarte mult, nu am facut niciodata. Am mancat doar la cofetarie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]