Bagheta umpluta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2016 | 8262 vizualizari

 

Usor de facut, de efect si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta frantuzeasca
  • 200g sunca de Praga
  • 100g bacon
  • 150g cascaval feliat
  • 100g cascaval ras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Bagheta se taie in 4-5 bucati si se scoate miezul cu un cutit sibtire si lung.

De preferat ca marimea bucatilor taiate sa fie cat latimea feliilor de cascaval.

Se taie sunca in batoane de lungimea bucatilor de bagheta si sectiune de 1x2 cm.

Se infasoara fiecare bucata de sunca intr-o felie de bacon si una de cascaval.

Se introduce cu grija ruloul in bucata de bagheta fara miez.

Se face bagheta la loc, bucata langa bucata, si se mai taie transversal la 3-4 cm sa rezulte bucati potrivite.

Se pun intr-o tava pe folie metalica.

Se topeste untul si se amesteca cu ceapa verde tocata, cascavalul ras, patrunjelul tocat, piper si se pune peste bagheta in tava.

Se inveleste in folie si se introduce in cuptor 25-30 minute.

Ultimile 10 minute se da folia la o parte sa se rumeneasc putin.

Se desfac bucatile si se servesc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]