Bagheta umpluta cu ton

de Lau in Peste, 23 Noi 2019 | 17372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 1 conserva ton in ulei
  • 50 g unt
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 1 ceapa mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu ton:

Pestele scurs de ulei il amestecam cu untul la temperatura camerei.

Adaugam ceapa tocata marunt (eu am preferat sa o dau prin razatoare si am scurs bine de zeama), ardeiul tocat, maslinele felii si condimente dupa gust.

Amestecam cu o lingura pana ce se omogenizeaza .

Bagheta am taiat-o in 3 si cu ajutorul unui cutit scoatem miezul de paine.

Umplem bucatile cu pasta de peste si le invelim in folie alimentara, dam la rece cateva ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de rechin cu sos de struguri