Baghete crocante

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 6877 vizualizari

 

Am facut aceste baghete in weekend si s-au evaporat imediat ce le-am scos din cuptor

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g salam/sunca
  • 200 g cascaval
  • un galbeus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete crocante:


Foaia de aluat se intinde cu sucitorul pe masa infainata.

Se aseaza feliile de salam/sunca pe jumatate de foaie,se rade cascavalul deasupra.Partea care a ramas goala se stropeste cu apa si se acopera cu ea partea cu sunca si cascaval.Se trece cu sucitorul de cateva ori peste foaie pentru a scoate aerul si se feliaza cu rola pentru aluat in fasii de 2 cm,se rasucesc si se ung cu galbenus.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pt 10 min pana se rumenesc.

Si acum partea cea mai frumoasa:se mananca.......hihihi!sunt delicioase!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:30

sunt nemaipomenite!eu vreau sa fac foietaj de casa ca am gasit o reteta buna si vreau sa incerc

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 11:24

ce frumoase sunt

adry88 1

07.07.2011, 10:48

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose sarate