Balmos la ceaun

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2011 | 10367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 l jintuiala,
  • 200 g cas de oaie,
  • 750 g faina malai,
  • sare,
  • 1 lingura untura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Balmos la ceaun:

Se pune in ceaun o lingura de untura dupa care adaugam jintuaia si lasam la fiert. Cand da in clocot se adauga bucatele mici de cas si lasam sa fiarba pana se topesc moment in care adaugam sare dupa gust si faina in ploaie si mestecam intr-una pentru a nu se forma cocoloase. Se lasa sa fiarba cca 20 de minute. Se serveste cu salata verde.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Balmos la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

popavalentin2009 1

30.05.2011, 19:35

dar jantita cum se face?

mimmi 1

31.05.2011, 20:07

deyutzky:Nu stiu daca e specific unei regiuni anume,in general unde sunt oi se face si balmos
Diaconita : La noi se mananca cu salata,dar si cu rosii cred ca mi-ar placea
Fetelor,cand aveti ocazia va sfatuiesc sa-l incercati ca e foarte bun !!
Pop Valentin jintuiala este ,zerul rezultat dupa separarea casului din laptele de oaie !

cocolina 1

18.06.2012, 21:59

nu am mai mancat de multi ani ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]