Bame in sos de rosii

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 4963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de bame(ale mele au fost sultanine)
  • 1 l de bors
  • 1 lingura sare
  • suc de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bame in sos de rosii:

Bamele curatate,spalate,taiate in bucati mai mici,le punem in vasul cu bors si sare sa fiarba 5 minute;le strecuram,la fel le punem in apa rece apoi in borcane,umplem borcanele cu suc de rosii dizolvat cu putina apa daca e prea gros,infiletam capacele si fierbem 30 minute;scoatem borcanele le infasuram in patura si dupa ce s-au racit le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

in lipsa borsului puteti folosi 1 l de apa,1 lingurita de sare de lamaie,1 lingura sare grunjoasa

2

nu folositi otetul pentru ca ramane un miros neplacut

Daca ti-a placut reteta noastra "Bame in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii la borcan cu usturoi si busuioc