Banana La cuptor

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 8423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 banana potrivita
  • 100 gr de branza
  • 100 gr de smantana
  • scortisoara
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana La cuptor:


Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune si se face un santulet in care se vor introduce feliile de branza. Se unge o tava cu putin ulei se aseaza banana in tava si in crestatura facuta se adauga smantana peste feliile de branza, se pudreaza cu scortisoara si se da la cuptor la foc potrivit.

Se va intoarce banana sa se patrunda pe fiecare parte ca in imaginile alaturate. Se serveste la micul dejun.

In Costa Rica sunt mai multe tipuri de banane(platano), unele dulci care se folosesc la dulciuri au culoare galbena dar sunt si altele verzi care se folosesc la mancaruri, sunt de 4-5 marimi, de la foarte mici pana la banane de 30-40 de cm, care au alt gust decat cel pe care il cunoastem noi din Romania.

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana La cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu pate de ficat