Basboussa

de Mihaela11_jo in Prajituri, 16 Noi 2010 | 8845 vizualizari

COMENTARII (17)

Teo 1

16.11.2010, 21:26

intwresanta ! apa de flori de portocala e pt. miros sau are alt rol ?

Rocsi 1

16.11.2010, 21:27

bun venit printre bucatarasi..super prajitura

Mihaela11_jo 1

16.11.2010, 22:11

Multumesc rocsi

Mihaela11_jo 1

16.11.2010, 22:19

Draga Teo,
Apa de flori de portocale sau roze da un plus de gust siropului de zahar; se combina perfect cu aromele de vanilie si lamaie.
Este foarte folosita in lumea araba.

aziz 1

16.11.2010, 22:40

deja ii simt gustul .....dulce rau si aromataaa

MotanLaOale 1

17.11.2010, 10:17

foarte dulce

dentistutza 1

17.11.2010, 19:29

dulce da' buna! cred ca este grozava !

Mihaela11_jo 1

17.11.2010, 21:42

Si ce dulceeeeeeeeeeeee!

mena29 1

17.11.2010, 22:08

vanilla 1

19.11.2010, 14:37

asta clar trebuie incercata! ca e prea interesanta!

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 20:35

Multumesc

ANCA 1

03.12.2010, 23:55

este fff gustoasa, cumpar si eu mereu!

Mihaela11_jo 1

17.08.2011, 19:57

Anca

nadina73 1

16.01.2012, 11:20

Mihaela,pupici promit sa incerc si varianta ta

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 10:37

Nadine

Doralinda 1

02.12.2012, 22:53


Da se aseamana putin cu cea greceasca, am mancat si din asta dar e putin diferita, adica cea arabeasca se sfarama putin cand o tai, dar cea greceasca e mai consistenta, dar gustul e cam la fel!

samira2 1

26.06.2013, 13:48

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Felie de lapte – varianta a doua