Bastonase de peste

de Adinacarla in Pangasius, 23 Sep 2010 | 5598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste file fara oase
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usturoi
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de peste:

Fileul de peste l-am spalat bine apoi l-am lasat sa se scurga de apa. Am taiat carnea de peste fasiute subtiri de aproximativ un cm si le-am condimentat cu sare si piper.

Ouale le-am batut ca pentru omeleta si am pus in ele usturoiul pisat.

Am dat prin faina pestele apoi prin oul batut si apoi prin pesmet si le-am prajit pana s-au rumenit in ulei incins.

Am servit alaturi de pireu si castraveti murati.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (12)

Adinacarla 1

26.09.2010, 15:57

corina

nadina73 1

29.09.2010, 00:17

intr-o vizita scurat si la tine dar nimic nou

Adinacarla 1

29.09.2010, 10:05

nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]