Batata bi kezbera

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 17956 vizualizari

 

Cartofi prajiti cu sos de usturoi si coriandru, o bunatate! Din pacate nu am gasit coriandru proaspat, am inlocuit cu cel uscat si patrunjel verde, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • Pentru sos:
  • o capatana mare de usturoi
  • o legatura de patrunjel verde/coriandru verde
  • o lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coriandru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batata bi kezbera:

Cartofii se curata si se taie cuburi de 2 cm, apoi se pun la prajit. Intre timp se prepara sosul, amastecand cu blenderul usturoiul curatat, verdeata, uleiul si condimentele. La final se adauga putina apa rece. Se presara sosul peste cartofii prajiti.

 

 

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Batata bi kezbera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Oana 1

15.01.2010, 11:27

Hi, hi, ma bucur ca v-au placut

Miha 1

15.01.2010, 11:36

Dany, floare rara, ai mai aparut pe la noi. Imi era dor de tine. Sunt sigura ca si tie de mine.

Mady1391 1

08.05.2010, 15:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval din doar cateva ingrediente