Berbecut cu cus-cus!

de Panacris in Oaie, 3 Dec 2011 | 4006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de berbec cu os 750 g.
  • ceapa 100 g.
  • morcovi 50 g.
  • ardei 50 g.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • cus-cus 100 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut cu cus-cus!:

Carnea de berbecut se spala, se curata de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in apa rece cu putin sare cca. 1 ora. Dupa ce a dat primul clocot se spumeaza. Intre timp se curata ceapa, se taie marunt si se pune la dinstuit cu apa si ulei cca. 10 minute. Se adauga morcovul si ardeiul taiat marunt. Carnea se scoate din apa se dezoseaza si se adauga la amestecul de ceapa, morcov si ardei. Se asezoneaza de sare, piper si boia dulce de ardei. Se mai lasa sa fiarba cca. 20 de minute impreuna. Dupa ce s/a fiert mancarea se opreste focul si se adauga cus-cus/ul. Se acopera si lasa sa se umfle cca. 10 minute. Se serveste fierbinte presarata cu verdeata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut cu cus-cus!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

danakarin 1

03.12.2011, 17:42

vin si eu la masa ....

Rocsi 1

03.12.2011, 19:00

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:10

bun berbecutul

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de berbecut