Bezele

de Adinacarla in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 5617 vizualizari

 

Azi m-am incumetat sa fac si eu bezele...nu sunt aspectuase precum cele vazute pe aici dar au iesit bune la gust

 

INGREDIENTE

  • 2 albuse
  • 150g zahar
  • esenta rom
  • 1 lingurita cacao
  • 1praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat bine albusele cu praful de sare pana se intaresc, apoi se adauga esenta de rom si se continua sa se bata. Se adauga treptat zaharul si se bate incontinuare pana cand ramane pe paleta mixerului.

Apoi se pune pe abur si se continua sa se bata pana cand se topeste tot zaharul.

Inainte de a le coace se adauga o lingurita de cacao.
se coc in cuptor cu usa intredeschisa....40 de minute atat le-am tinut eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Madeleine-reteta clasica