Bibilică la cuptor

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Mar 2014 | 22596 vizualizari

COMENTARII (26)

Panacris 1

13.03.2014, 20:55

Poza finală, nu prea e de top chef Dar s-a ”evaporat” așa de repede bibilica, și sincer nu puteam spune musafirilor, stop: se pozează

MotanLaOale 1

13.03.2014, 20:55

bine arata

Panacris 1

13.03.2014, 20:56

Bună a fost

Ina 1

13.03.2014, 20:58

Ah, ce-as manca eu niste colesterol d'ala

Panacris 1

13.03.2014, 21:00

Ina, nu are colesterol

Bunica 1

13.03.2014, 21:01

Mancatul a fost mai rapid decat preparatul

Panacris 1

13.03.2014, 21:02

Carnea de bibilici, o pasarea domestică, are atâtea beneficii și proprietăți, încât nu pot fi estimate. Carnea acesteia a devenit una dintre cele mai populare produse de pe masa rușilor. Este suculentă și scade de caloriile. Bogată în vitamine, mai ales în ceea ce privește complex de vitamina B, minerale și fier. Conținutul de acid și amino depășește carnea altor specii de păsări. Calitățile unice ale cărnii bibilicii, ca bază de nutriție sunt importante atât medical, dietetic, pentru copii și în sport. Mai mult, recent acest produs a fost înscrisă pe meniul celor mai inteligenți oameni din lume. La banchetul organizat câștigătorilor Premiului Nobel pentru anul 2013, persoanele au servit mâncăruri de bibilici cu morcovi și trufe Gotland aromate cu sos de ciuperci și maioneză de trufe.preluat de pe http://www.fermierul.md/cresterea-pasarilor/cresterea-picherilor/item/393-carnea-de-bibilica,-mancarea-preferata-a-ru%C8%99ilor-%C8%99i-a-oamenilor-inteligen%C8%9Bi-din-intreaga-lume/393-carnea-de-bibilica,-mancarea-preferata-a-ru%C8%99ilor-%C8%99i-a-oamenilor-inteligen%C8%9Bi-din-intreaga-lume.html

Ina 1

13.03.2014, 21:06

Cristina, asa zic eu la piele ) Desi multora nu le place pielea si-o arunca, eu as manca-o pe toata deodata, mai ales daca e facuta la cuptor

Panacris 1

13.03.2014, 21:09

Ina, nuuu, pielea, am dat-o deoparte că era tare grasă

Ina 1

13.03.2014, 21:14

Vaaaai Data viitoare o pui colet la Fetesti ))

Panacris 1

13.03.2014, 21:23

Așa ar trebui Ina Cotlet de ... la proțap în Fetești )

Constelatialeu 1

13.03.2014, 21:26

cand eram mica,imi aduc aminte ca am crescut bibilici,erau haioase...

GeorgiaA 1

13.03.2014, 21:27

Tu`i bibilica ei de treaba..

- Andreea - 1

13.03.2014, 21:42

Ela68 1

13.03.2014, 22:01

mi-a plouat in gura, arata the best . Cu pozitia sta cam prost, cam prea pe spate

simonacallas 1

13.03.2014, 22:19

Foarte bun si gustos

Dar as fi gustat si din bibilica de la Premiu' Nobil

jolygina 1

14.03.2014, 00:07

super nu am mancat niciodata

Bya Ralu 1

14.03.2014, 04:58

super!

simona72 1

14.03.2014, 07:38

Super sexoaza asta!!

Micutza Luana 1

14.03.2014, 07:52

ce bine arata bibilica

tiby 1

14.03.2014, 08:48

Satisfyyourcravings 1

14.03.2014, 09:07

Buna, tare buna!

Alexandra Burz 1

14.03.2014, 10:00

Pushaa 1

14.03.2014, 11:07

ce bronzata!

anca_rm 1

14.03.2014, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu carne